Boer Gerrit uit Usselo

Mijn favoriete video aller tijden is toch wel die van 'Boer Gerrit uut Usselo'. Voor RTV Oost heb ik een prachtig portret mogen draaien van deze man, die zeer goed ontvangen werd.

 

Pittig detail

Op Facebook al meer dan 1.500.000 miljoen views!!  


Documentaire 'Paardenkracht'

Overijssel staat bekend als het hippische centrum van Nederland. Ruiters uit deze provincie boeken grote internationale successen en ook de handel floreert. Door de kennis die veel paardenmensen in deze provincie bezitten, is het interessant voor buitenlandse ruiters om naar Overijssel te komen.

Maar, is de komst van deze buitenlandse ruiters een vloek of een zegen voor Overijssel? In deze documentaire wordt geprobeerd antwoord te geven op deze vraag. De documentaire was te zien op RTV Oost waarin onder andere de bondscoach Rob Ehrens, springruiter Gerco Schröder en de Ierse ruiter Conor Drain aan het woord komen: 


Mobile Journalism

Je telefoon zit altijd in je broekzak, perfect! Mobile journalism of kort gezegd MoJo is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Sinds begin 2017 ben ik hierin gespecialiseerd en ken ik vele handige apps om een kwalitatief goede video af te leveren. Loes is door haar mobiele producties zelfs genomineerd voor een NL-Award in 2018.

Enkele voordelen van mojo zijn de snelheid en betaalbaarheid. 'Iedereen kan het'.

Wil je dit ook leren? Ik geef je graag tips & tricks! Neem contact op voor meer informatie.